Gratis verzending vanaf €85,- in Nederland en België

Dé Skate webshop van Nederland!

Casual Schoenen

De casual schoenen die je in onze webshop vind zijn van het merk BASQ, Etnies en ES.

BASQ
Het doel van BASQ is het combineren van passie voor surfen, mode en zorg voor het milieu. Na meer dan twee jaar onderzoek en werk zijn ze erin geslaagd om een ​​deel van het ergste afval van de oceaan, zoals plastic en banden, om te zetten in 100% gerecyclede sportschoenen!
Met hun producten, werkwijzen en winst willen ze het milieu niet schaden, maar juist ten goede komen. Hun boodschap; “ be part of the change”.

Etnies
Is in eerste instantie schoeisel gemaakt voor skateboarders, maar tegenwoordig focussen zij zich op een breder publiek. Het casual dragen van deze schoen is inmiddels ook zichtbaar in het straatbeeld.

ÉS
Neemt het voortouw op het gebied van high-performance skateboard schoenen. És is voortgekomen uit het skateschoenenmerk Etnies en werd opgericht om meer op street gerichte, technische en innovatieve schoenen te ontwikkelen. De schoenen die Es op de markt brengt zien er subtieler en sportiever uit dan de traditionele skateschoenen. Ze blijven nog steeds even functioneel. Naast functionaliteit wordt Es ook als casual schoen gedragen.

Bekijk ons assortiment aan casual schoenen:

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Chat openen
1
Hey! 👋 Kunnen we je ergens bij helpen?